Skip to content

Projecten

Volg hoe wij onze klanten blij maken 🙂

Benieuwd hoe we werken en wat we doen? Volg de projecten van Smartconnext en ontdek hoe we dagelijks klanten blij maken! Van het opzetten en uitrollen van WiFi projecten tot development van Internet of things (IoT) oplossingen.

Installatie netwerk

Oktober 2019

Afgelopen weken hebben wij een compleet nieuw netwerk geconfigureerd en opgeleverd voor een nieuw hotel in Amsterdam. Het netwerk bestond uit een netwerk voor gasten, TV, VoIP, deursystemen, horeca en kantoor. Al deze netwerken hebben wij geplaatst in aparte VLAN’s geconfigureerd met de juiste instellingen voor de beste performance.

Levering Ruckus Wireless apparatuur

Juli 2019

Afgelopen week hebben wij draadloze netwerk apparatuur geleverd voor een groot evenement in België. Deze apparatuur werd ingezet voor de aansturing van een groot aantal drones tijdens nachtelijke shows.

Point-to-Point

Mei 2019

Op 14 mei j.l. hebben wij een point to point verbinding opgeleverd bij een Bekend Nederlands productiebedrijf. Het ging hierbij om het vervangen van een bestaande verbinding, door een nieuwe en snellere verbinding. Hiervoor hebben wij gekozen voor Airfiber producten van Ubiquiti.

De verbinding betrof een link over een afstand van ruim 8,5 Kilometer. We hebben daarbij gebruik gemaakt van de Airfiber 5. Beide zijden hebben wij de link op hoogte geplaatst, zodat wij een perfecte line-of-sight verbinding konden opzetten met een stabiele en betrouwbare verbinding.

Netwerk op camping

Maart 2019

Afgelopen week hebben wij het bestaande netwerk van Wandy vervangen door een compleet nieuw netwerk op basis van Ubiquiti Unifi aangevuld met een snelle 4G verbinding voor Internettoegang. Naast het vervangen van de bestaande apparatuur, hebben wij ook extra masten geplaatst op de locatie met nieuwe apparatuur. De reden hierachter was dat het oude netwerk, door het te hoge zendvermogen, wel een groot bereik had, maar de client niet terug konden communiceren. Het nieuwe netwerk is goed in balans en zorgt overal voor een optimaal bereik.

Site Survey

Januari 2019

Bij een bekende leverancier van koffiemachines hebben wij deze week een site survey uitvoert met betrekking tot de aanleg van een nieuwe draadloos netwerk. Waar er eerder alleen bereik was in de kantoren, is het in de nieuwe opzet nodig om dit netwerk beschikbaar te maken binnen de gehele locatie. Gedurende deze site survey hebben wij gekeken naar het spectrum (frequenties 2,4 en 5 Ghz) als mede naar de fysieke vereisten (muren, bekabeling, locatie gebruikers) voor het netwerk.

Onze bevindingen hebben wij vervolgens werkt tot een uitgebreid rapport. De uitkomsten van deze is vervolgens gebruikt om het nieuwe netwerk aan te leggen en te configureren.

OUR
BRANDS